Кафе "Тотем"

Тотем - фото
проспект Відродження, 22а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кафе-бар «Тотем» — це затишний заклад в м. Луцьку для проведення весіль, ювілеїв, корпоративів та інших урочистостей. Тут пропонують можливість організації свят, смачні, вишукані страви української та європейської кухонь, а також — відмінний сервіс і все це за низькими цінами.

Зокрема, вартість замовлення банкету з особи складає від 450 гривень. Додатково оплачується жива музика — 25 грн за особу.

Запрошуємо у «Тотемі» організувати корпоратив. Збирайте колег та однодумців і влаштовуйте яскраву вечірку. Для корпоративних заходів «Тотем» підходить ідеально. Тут панує невимушена атмосфера, є чудова можливість цікаво поспілкуватися, розважитися та відпочити.

Закладом керує сім'я рестораторів, яка на кожному заході намагається створювати затишну, домашню атмосферу та високий рівень обслуговування.

До ваших послуг у кафе-барі «Тотем» комфортабельні зали на 30 (банкетний зал), 120 (верхній зал), 60 (нижній зал) осіб.

Адміністратор допоможе скласти індивідуальне меню з урахуванням ваших смаків і побажань.

Інтер'єр кафе-бару «Тотем» оформлений в класичному стилі. Просторий зал, виконаний в спокійній колірній палітрі, доповнений колонами, ліпниною та фресками, створює урочисту обстановку з домашньою атмосферою. У залі є місце для танцмайданчика з відповідним вечірнім підсвічуванням. При необхідності власники кафе також нададуть вам для організації свят ведучого і музиканта, за ціною нижче середньої по місту. В наявності прикраси для залу, столів, стільців.

Wi-Fi дозволить бути в центрі подій, а плазмовий телевізор розважить тих, хто обідає наодинці.

В літню пору для вас працює літній майданчик, де із задоволенням можна відпочивати та насолоджуватися чудовими стравами та напоями, де в спекотну пору ви зможете відчути прохолоду та сховатися в тіні.

Чекаємо на вас з великим нетерпінням!

Ми сподіваємось, що вам сподобається відпочинок в нашому кафе і ви станете нашим постійним гостем.

Відгуки